Kabát már 2016 nyarán megkezdte sportkoordinátori munkáját Újpesten, de nem sokkal később elfogadta a Győr NB III-as csapatának hívását, így továbbra is a pályán lehetett őt látni.

Most visszatért a lila-fehérekhez.

„Marad ugyanaz a feladatköröm, amiben két éve megállapodtam Roderick Duchatelet tulajdonosunkkal. Boldog vagyok, hogy visszavárt a klub, hiszen továbbra is úgy érzem, maximálisan idetartozom. Nagyon remélem, hogy az új munkámmal is segíteni tudom majd a lila-fehér színeket – nyilatkozta az ujpestfc.hu-nak Kabát, akinek július 10-től a feladatai közé tartozik a rendezvényeken való aktív részvétel, az utánpótlásbázis és a vezetők közti kapcsolattartás és a klub népszerűsítése. – Nagyon testhezálló feladatoknak érzem a rám váró kihívásokat. Minden erőmmel azon leszek, hogy minél sikeresebbek legyenek a kis növendékek, illetve természetesen a felnőttcsapat népszerűsítésében is fontos szerep hárul rám.”

Kabát az elmúlt hónapokban elvégezte az MLSZ alapfokú menedzseri képzését, így a frissen tanultakat biztosan kamatoztatni tudja új munkája során.