Újpest–FTC: ezzel bosszantotta fel a bíró Bödét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.05. 12:21
null
Böde Dániel esete Pávkovics Bencével (Fotó: Veres Viktor)
Az Újpest FC–Ferencváros (0–1) mérkőzés után a vendégek vezetőedzője, Thomas Doll azt mondta, nagyon rossz volt a pálya talaja, emiatt nem tudott kibontakozni a támadójáték: a Nemzeti Sport a lefújást követően Böde Dánielt kérdezte arról, hogyan nézett ki mindez bent, a játéktéren.

 

„Próbáltunk nem foglalkozni a körülményekkel, arra törekedtünk, hogy gólt szerezzünk, és amikor ez sikerült, akkor arra, hogy ne kapjunk gólt. Ez így is lett, és megnyertük a mérkőzést” – nyilatkozta Böde Dániel.

„Annak is örülünk, hogy a harmadik tavaszi mérkőzésünket kapott gól nélkül fejeztük be, az Újpestnek egyetlen nagy helyzete volt, Lázok János azonban elhibázta – folytatta a csatár. – Megérdemelten nyertünk, hiszen gólt csak mi szereztünk. A további esélyek pedig? Nos, ha mindegyik meccsünket megnyerjük, akkor a bajnoki címről sem kell lemondanunk.”

Böde Dániel arról az esetről is beszélt, amikor gólhelyzetbe kerülhetett volna, de Pávkovics Bence szabálytalankodott vele szemben.

„Mérges voltam, persze, hiszen eldönthettem volna a meccset, de különösen az bosszantott, hogy a játékvezető hátrébb tette le a labdát a szabadrúgáshoz, mint ahol az eset történt” – fogalmazott a ferencvárosi játékos (a szabadrúgásból aztán Leandro ballal a léc fölé tekerte a labdát).

NB I, 2016–2017, 22. FORDULÓ
MÁRCIUS 4., SZOMBAT
HELYSZÍN
JÁTÉKVEZETŐ
Mezőkövesd–Vasas 0–2
Mezőkövesd, Városi Stadion
Erdős József
MTK Budapest–Paks 1–2
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
Solymosi Péter
DVSC–DVTK 3–0
Debrecen, Nagyerdei Stadion
Kassai Viktor
Videoton–Bp. Honvéd 3–0
Felcsút, Pancho Aréna
Andó-Szabó Sándor
Gyirmót–Haladás 1–2
Győr, Alcufer Stadion
Vad II István
Újpest–Ferencváros 0–1
Budapest, Szusza Ferenc Stadion
Farkas Ádám
TABELLA • MENETREND • GÓLLÖVŐLISTA

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik