Újpest–FTC: elindult a számláló; telt ház lesz a Megyeri úton?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.01. 13:29
null
Fejpárbaj a Szusza-stadion legutóbbi derbijén (Fotó: Veres Viktor)
Derbi a Megyeri úton! Szombaton 18 órától a felújított Szusza Ferenc Stadionban mérkőzik meg egymással az Újpest és a Ferencváros. A sorsolás „szeszélye” folytán a két csapat legutóbbi három egymás elleni bajnokiját az FTC otthonában, a Groupama Arénában játszották (ehhez jött még a tavaly nyári Magyar Kupa-döntő is, amelyet szintén az Üllői úti stadionban vívtak meg a csapatok), a Szusza Ferenc Stadionban legutóbb 2015. szeptember 12-én rendeztek derbit – 539 nap elteltével lesz a IV. kerületben Újpest–Fradi rangadó.

 

A pályaválasztó klubnál nagyon készülnek, az újpestiek abban bíznak, hogy minél többen kilátogatnak a derbire, reményeik szerint szombaton telt ház fogadja a két csapatot a stadionban. Honlapjukon beindították a tavalyi MK-döntő előtt már megismert számlálót, amely azt mutatja, hogy az Újpest-szurkolók hány jegyet vásároltak már meg a derbire.

Szerda éjfél előtt 4031 Újpest-szurkolónak volt jegye a derbire
Szerda éjfél előtt 4031 Újpest-szurkolónak volt jegye a derbire

Hétfő óta lehet elővételben megvenni a belépőket a stadion Mildenberger utcai pénztáraiban (bővebb információ a www.ujpestfc.hu-n).

A helyszínen a D-lelátóra – azaz a hazai ultraszektorba, amelyet a Megyeri út felőli kapu mögé helyeztek át – 1700, a B-teraszra 2000, az A-teraszra 2800, a Tribünre 3300 forintért lehet belépőt vásárolni, az elővételben, online megvett jegyek minden kategóriában 200 forinttal olcsóbbak. A 14 éven aluli és a 65 éven felüli szurkolóknak ingyenes a belépés, de előtte egy 200 forintos technikai szezonbérletet ki kell váltaniuk.

A vendégszektorba (C-lelátó) – amely átkerült a régi vendégszektorral szembe, és a Labdarúgó utca felől (a IV-es kapun belépve) lehet megközelíteni – 1700 forintba kerülnek a jegyek, oda csak a Ferencváros értékesíti a belépőket, és csak FTC-klubkártyával lehet megvenni.

Az Újpest FC éves és tavaszi bérlettel rendelkező szurkolóinak fontos tudnivaló, hogy a bérletek ugyan érvényesek a mérkőzésre, ám azokat – miután a csapat visszaköltözött a Szusza Ferenc Stadionba – ki kell cserélni. Ha valaki magasabb kategóriájú (drágább) bérletet szeretne vásárolni, a különbözet kifizetésével megteheti azt. A bérletek cseréjéhez a régi bérletet át kell adni a pénztárosoknak, ezt nemcsak a bérlet tulajdonosa, hanem más is megteheti.

Az érintett szurkolók az Újpest FC honlapján tájékozódhatnak arról, hogy ezen a héten mely időpontokban cserélhetik ki a régi bérletet az újra a Mildenberger utcai jegypénztárakban, erre ma, a ZTE FC elleni Magyar Kupa-mérkőzés előtt (14 órától) és a meccs alatt is van lehetőség.

NB I, 2016–2017, 22. FORDULÓ
MÁRCIUS 4., SZOMBAT
HELYSZÍN
15.30: Mezőkövesd–Vasas
Mezőkövesd, Városi Stadion
15.30: MTK Budapest–Paks
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
15.30: DVSC–DVTK
Debrecen, Nagyerdei Stadion
15.30: Videoton–Bp. Honvéd
Felcsút, Pancho Aréna
15.30: Gyirmót–Haladás
Győr, Alcufer Stadion
18.00: Újpest–Ferencváros
Budapest, Szusza Ferenc Stadion
TABELLA • MENETREND • GÓLLÖVŐLISTA

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik