Újpest–FTC: „A felkészülés egészen új arcot kapott”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.09. 15:10
Az Újpest labdarúgócsapatának régi-új játékosa, Nemanja Andrics győzelmet vár az eddig hibátlan listavezető Ferencváros elleni szombat esti derbin.

„Korábban már három hónapot töltöttem itt, akkor kölcsönben, most viszont már szerződéses játékosként vagyok a keret tagja. Részben új kezdet ez, részben a korábbi tervek megvalósításának folytatása. Sokban változott a keret, de folytatni is szeretném, amit abbahagytam. Az előző szezont hét győzelemmel zártunk, szeretném most folytatni ezt a sikeres sorozatot. Csodás időszak volt, amelyet felül kell múlni. Új kezdet, hiszen minden egyes alkalommal újra bizonyítanom kell" – mondta Nemanja Andrics az ujpestfc.hu-nak, majd kitért a szombati derbire is.Nemanja Andrics az ujpestfc.hu-nak, majd kitért a szombati derbire is.

„Tavaly is játszottam a derbin, akkor idegenben léptünk pályára. Amíg Győrben futballoztam, az FTC elleni meccset nem vártuk másként, mint bármely más meccset, nagyon fontos találkozó volt számunkra természetesen, de nem volt kiemelten hangsúlyos. Amikor ide kerültem, akkor éreztem, hogy ez nem ugyanaz a mérkőzés, mint a többi. A klubban lehetett érezni a hangulat folyamatos változását, mindenki a derbiről beszélt, onnantól fogva a felkészülés egészen új arcot kapott. Ez nem csak egy meccs, sokkal több annál. Minden játékos motivált, mindenki száz százalékot akar beleadni, hogy nyerjünk. Nem voltak ugyan nagy győzelmeink ebben az idényben, és sok volt a döntetlenünk, mégis arra számítok, hogy győzünk, mindenki így készül a hétvégére."

LABDARÚGÓ NB I, 8. FORDULÓ
Időpont Mérkőzés (Tv)
Játékvezető
Szeptember 12., szombat
18.00 Bp. Honvéd–Vasas
Andó-Szabó Sándor
18.00 Puskás Akadémia–Haladás
Vad II István
18.00 Békéscsaba–DVTK
Erdős József
18.00 Paks–Videoton
Iványi Zoltán
18.00 DVSC–MTK (Tv: M4)
Bognár Tamás
20.30 Újpest–Ferencváros (Tv: M4)
Kassai Viktor
A bajnokság állását itt tekintheti meg!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik