Újpest: Filkor Attila és Kovács Zoltán is szerződést köthet

Vágólapra másolva!
2015.06.26. 12:17
A Nemzeti Sport Online információi szerint jó esély mutatkozik arra, hogy a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest Filkor Attilát és Kovács Zoltánt is szerződteti.

Ahogy azt a Nemzeti Sport Online elsőként megírta, Filkor Attila a hét eleje óta Újpesten készül. A 26 éves válogatott középpályás szerződése június 30-án lejár az olasz AC Milannal, így szabadon igazolhatóvá válik.

Úgy tudjuk, Filkor hamarosan aláírhat a lila-fehérekhez – akárcsak a szintén a Megyeri útiakkal tréningező Kovács Zoltán. A 30 éves kapus 2014 nyarán a román Dinamo Bucuresti-hez igazolt, szerződése azonban június végén lejár.

Az Újpesttel kapcsolatos hír továbbá, hogy Stieber András már nem a lila-fehérekkel készül, a fővárosi klub nem szerződteti a középpályást. a Nemzeti Sport Online elsőként megírta, Filkor Attila a hét eleje óta Újpesten készül. A 26 éves válogatott középpályás szerződése június 30-án lejár az olasz AC Milannal, így szabadon igazolhatóvá válik.

Úgy tudjuk, Filkor hamarosan aláírhat a lila-fehérekhez – akárcsak a szintén a Megyeri útiakkal tréningező Kovács Zoltán. A 30 éves kapus 2014 nyarán a román Dinamo Bucuresti-hez igazolt, szerződése azonban június végén lejár.

Az Újpesttel kapcsolatos hír továbbá, hogy Stieber András már nem a lila-fehérekkel készül, a fővárosi klub nem szerződteti a középpályást.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL

Érkezők: Kálnoki Kis Dávid (MTK, szabadon igazolhatóként), Windecker József (Győri ETO, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Darwin Andrade (kolumbiai, Standard Liege – Belgium, ?), Holdampf Gergő (Soproni VSE, ?), Nagy János (Siófok, ?), Rodrigo Rojo (uruguayi, Sint-Truiden – Belgium), Toricska Rajmond (Salgótarján, ?)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Csiki Norbert (MTK), Filkor Attila (AC Milan, szabadon igazolható), Kovács Zoltán (legutóbb Dinamo Bucuresti, szabadon igazolható), Mohl Dávid (PMFC, próbajáték), Radó András (Haladás)
Távozók: Berat Ahmeti (albán-koszovói, ?), Dusan Vasziljevics (szerb, szabadon igazolható), Filip Sztaniszavljevics (szerb, Plataniasz – Görögország)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Nemanja Andrics (szerb, Győri ETO), Hudák Dávid (szlovákiai, Slovan Bratislava – Szlovákia), Loic Nego (francia, Charlton – Anglia, ?), Kim Ojo (nigériai, KRC Genk – Belgium), Szandro Cvejba (orosz)
Távozhatnak: Balogh Balázs (érdeklődnek iránta: külföld), Asmir Suljic (bosnyák, érdeklődnek iránta: külföld)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik