Újpest: Feczesin Róbert a lila-fehérekhez tart

P. K., K. Zs.P. K., K. Zs.
Vágólapra másolva!
2019.08.28. 17:38
null
Feczesin Róbert idehaza legutóbb a Videoton játékosa volt (Fotó: Földi Imre)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a legutóbbi idényben Törökországban légióskodó Feczesin Róbert az Újpest labdarúgócsapatába tart.

 

Úgy tudjuk, Feczesin Róbert szerdán már Újpesten edzett, csütörtökön következik a kötelező orvosi vizsgálat, és ha mindent rendben találnak, a támadó még aznap aláír a lila-fehérekhez.

Időközben az Újpest érdeklődésünkre megerősítette, hogy Feczesin ott edzett és orvosi vizsgálat előtt áll. Bővebben egyelőre nem kívánják kommentálni a hírt, de amint lesz mit bejelenteniük, a hivatalos csatornáikon megteszik – fogalmaztak.

Feczesin Újpesten kezdte profi karrierjét, 2003 és 2005 között 48 élvonalbeli bajnoki mérkőzésen 12 gólt szerzett.

A 33. életévét februárban betöltő, 11-szeres válogatott támadó a 2005–2006-os idény közben távozott az Újpesttől a Sopronba. Idehaza a Debrecen és a Videoton labdarúgója is volt, légióskodott Olaszországban (Brescia, Ascoli, Padova), játszott Dél-Koreában (Csonnam Dragons), majd a legutóbbi idényben a török másodosztályú Adanaspor játékosa volt.

Szintén visszatérhet Újpestre Jonathan Heris: a csakfoci.hu-hoz hasonlóan a Nemzeti Sport úgy értesült, hogy a lila-fehér klub a Puskás Akadémia belső védőjével is tárgyalásban áll.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL
Érkezők:
Aron Bjarnason
(izlandi, Breidablik – Izland), Fadgyas Tamás (Nyíregyháza Spartacus), Koszta Márk (Mezőkövesd), Mészáros Karol (szlovákiai, Haladás)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Katona Mátyás, Máté Zsolt
Kiszemeltek: Feczesin Róbert (legutóbb Adanaspor – Törökország), Jonathan Heris (Puskás Akadémia)
Távozók: Mijusko Bojovics (montenegrói, Kesla FK – Azerbajdzsán, szabadon igazolhatóként), Alassane Diallo (mali, szabadon igazolható), Nagy Dániel (Mezőkövesd), Theophilus Solomon (nigériai, Partizani Tirana – Albánia), Tischler Patrik (kispesti kölcsön után Kisvárda), Lacina Traoré (elefántcsontparti, CFR Cluj – Románia)
Kölcsönbe távozók: Szűcs Kristóf (Vác FC). Kooperációs kölcsön (Vác FC): Filipovics Marko, Hajnal Balázs
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Giorgi Beridze (grúz, KAA Gent – Belgium), Lukács Dániel (Bp. Honvéd)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik