Újpest: elhagyta a klubot a csatár, országot is váltott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.11. 12:21
Bár az Újpest hivatalosan még nem jelentette be Viktor Angelov távozását, a macedón U21-es válogatott támadó Instagram-oldalán már azt is felfedte, melyik csapat színeiben folytatja a pályafutását.

Viktor Angelov szombaton töltött fel egy képet Instagram-oldalára, melyről kiderül: elhagyta az Újpestet és a szezon végéig hazaigazolt Macedóniába, a Rabotnicski játékosaként folytatja. Viktor Angelov szombaton töltött fel egy képet Instagram-oldalára, melyről kiderül: elhagyta az Újpestet és a szezon végéig hazaigazolt Macedóniába, a Rabotnicski játékosaként folytatja.

„Izgatott vagyok, amiért a Rabotnicski színeiben játszhatok a következő hat hónapban” – írta a képhez Angelov, aki 2011 és 2013 között már futballozott a jelenleg a macedón élvonal 5. helyén álló klubnál. Az átigazolást a Rabotnicski is bejelentette a hivatalos honlapján, és a klub azt is közölte, hogy Angelovot fél évre kölcsönvették az Újpesttől.

A dortmundi születésű, macedón U-válogatott támadó két évvel ezelőtt, februárban szerződött Újpestre, az NB I-ben 28 bajnoki meccsen két gólt szerzett, ebben az idényben csupán négy találkozón kapott lehetőséget.

Excited to play for FK Rabotnicki in the next 6 months

346 Likes, 7 Comments - Viktor Angelov (@angelov9) on Instagram: "Excited to play for FK Rabotnicki in the next 6 months "



TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL
Érkezők: Dzenan Burekovic (bosnyák, FK Vojvodina – Szerbia, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Németh Kristóf
Kiszemeltek: Timo Parthoens (holland, Manchester Academy – Anglia, próbajáték), Danko Radic (bosnyák, FK Csukaricski – Szerbia, próbajáték)
Távozók: Kovács Zoltán (ZTE FC)
Kölcsönbe távozók: Viktor Angelov (macedón, FK Rabotnicski Szkopje – Macedónia)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:Anton Salétros (svéd, AIK Solna)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Cseke Benjámin (Vasas), Windecker József (Puskás Akadémia)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik