Újpest: egyből edzésre jelentkezett az új igazolás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.16. 10:46
Anton Salétros, az Újpest labdarúgócsapatának új igazolása kedden érkezett Budapestre, és egy percig sem tétlenkedett, azonnal edzésre jelentkezett – adta hírül a lila-fehérek honlapja.

„Mivel apukám magyar származású, természetesen sokszor voltam már Magyarországon – nyilatkozta a stockholmi AIK-tól kölcsönvett 21 éves védekező középpályás. – Nagyon szeretem Budapestet, igazán gyönyörű város. Azt sajnálom, hogy nem beszélek magyarul, de tanulom a nyelvet, és véleményem szerint gyorsan is haladok vele.”„Mivel apukám magyar származású, természetesen sokszor voltam már Magyarországon – nyilatkozta a stockholmi AIK-tól kölcsönvett 21 éves védekező középpályás. – Nagyon szeretem Budapestet, igazán gyönyörű város. Azt sajnálom, hogy nem beszélek magyarul, de tanulom a nyelvet, és véleményem szerint gyorsan is haladok vele.”

Salétrosnak nem ismeretlen a magyar élvonal.

„Láttam már sok NB I-es mérkőzést, legutóbb a Honvéd elleni összecsapásunkat tekintettem meg – folytatta Salétros. – Úgy látom, jó csapatunk van, és megvolt a képességünk, hogy megnyerjük a rangadót, ám sajnos két, figyelmetlenségből fakadó góllal elvesztettük a három pontot. De még egyszer mondom, szerintem egy igazán jó csapathoz érkeztem.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik