Újpest: Diósgyőrből érkezhet Diagne utódja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.05. 11:51
A Nemzeti Sport Online úgy értesült, hogy Nebojsa Vignjevics, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest vezetőedzője Miroszlav Grumicsot, a Diósgyőri VTK szerb támadóját szemelte ki a Kínába szerződő Mbaye Diagne pótlására.

Mint ismert, a DVTK jelezte Grumicsnak, hogy a tavaszi szezonban várhatóan kevés játéklehetőséget kap, így megfelelő ajánlat esetén távozhat. A transfermarkt.de szerint a 31 éves csatár – aki 2014 februárjában a PMFC-től szerződött Miskolcra – megállapodása 2016. június 30-án lejár a DVTK-val, így az Újpestnek meg kell egyeznie a diósgyőri klubbal, ha át akarja igazolni az ősszel tizenhárom bajnokin kétszer betaláló játékost.a DVTK jelezte Grumicsnak, hogy a tavaszi szezonban várhatóan kevés játéklehetőséget kap, így megfelelő ajánlat esetén távozhat. A transfermarkt.de szerint a 31 éves csatár – aki 2014 februárjában a PMFC-től szerződött Miskolcra – megállapodása 2016. június 30-án lejár a DVTK-val, így az Újpestnek meg kell egyeznie a diósgyőri klubbal, ha át akarja igazolni az ősszel tizenhárom bajnokin kétszer betaláló játékost.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL
Érkezők: Viktor Angelov (macedón, Metalurg Szkopje – Macedónia)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Bauer Péter
Kiszemeltek: Chris Bonney (ghánai, Asante Kotoko – Ghána, próbajáték), Csima Péter (FC Grenchen – Svájc, szabadon igazolható, próbajáték), Miroszlav Grumics (szerb, DVTK)
Távozók: Mbaye Diagne (szenegáli, Tiencsin Teda – Kína), Forró Gyula (Puskás AFC), Falaye Sacko (mali, Sint-Truiden-kölcsön után Guimaraes – Portugália), Sallói Dániel (Sporting Kansas City – Egyesült Államok)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik