Újpest: El kellett jönnie, akinek volt véleménye – Balajcza

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.27. 21:21
Mint beszámoltunk róla, az Újpestről távozó Balajcza Szabolcs a másodosztályú BFC Siófoknál folytatja a pályafutását. A kapus az M4 Sportnak adott interjújában keményen odaszúrt volt klubjának: elmondása szerint akinek megvolt a maga véleménye az együttes helyzetéről, annak távoznia kellett Újpestről.

„Ennyi idősen már nem férek bele abba a koncepcióba, viszont Balogh Balázs elküldése nem a koncepcióról szól, ő huszonhat éves – mondta Balajcza Szabolcs a liláktól érdekes körülmények között távozó Balogh Balázsról. – Végig kell nézni azokon a neveken, hogy Kabát Péter, Dusan Vasziljevics, Asmir Suljic vagy Balajcza Szabolcs. Azoknak az embereknek, akiknek volt egy kis véleményük, el kellett jönniük Újpestről.”Balajcza Szabolcs a liláktól érdekes körülmények között távozó Balogh Balázsról. – Végig kell nézni azokon a neveken, hogy Kabát Péter, Dusan Vasziljevics, Asmir Suljic vagy Balajcza Szabolcs. Azoknak az embereknek, akiknek volt egy kis véleményük, el kellett jönniük Újpestről.”

„Beszéltem Baloghgal és Kabáttal is, mi mindig újpestiek maradunk, de nagyon sok mindennek kell változnia ahhoz, hogy ezek a játékosok egyszer visszatérjenek Újpestre.”

Balajcza a siófoki szerződésével kapcsolatban elmondta, nem nyaralni ment a Balaton-parti alakulathoz, ahol hosszú távon számítanak rá.

A teljes riportot ide kattintva tekintheti meg.

Újpest: Balajcza 11 év után bejelentette távozását - NSO

Immár hivatalos, amit eddig is tudni lehetett: Balajcza Szabolcs a nyáron tizenegy év után elhagyja a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpestet. A kapus videoüzenetben köszönt el a lila-fehérektől. Balajcza az FTC elleni derbin védte utoljára az újpesti kaput (Fotó: Koncz György) „Isten veled, Kapitány!" - írta Twitter-oldalán az Újpest a Balajcza Szabolcsot búcsúztató videója elé.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik