Újpest: a PAFC és a Paks támadójával erősíthetnek a lilák

Vágólapra másolva!
2014.06.05. 07:37
Ugyan az továbbra sem dőlt el, hogy a vezetőedző, Nebojsa Vignjevics marad-e az Újpest labdarúgócsapatánál, már körvonalazódnak a lila-fehérek erősítési tervei.

A negyedik kerületiek hazai porondról erősíthetnek: a Puskás Akadémia FC-nél Lencse Lászlónak és az újdonsült paksi gólkirálynak, Simon Attilának – aki 2008 és 2010 között játszott már Újpesten – is lejár a szerződése. Mint beszámoltunk róla, Kabát Péterrel hosszabbítottak a lila-fehérek, a 36 esztendős csatár további egy évre írt alá. Mint beszámoltunk róla, Kabát Péterrel hosszabbítottak a lila-fehérek, a 36 esztendős csatár további egy évre írt alá.

Nagy kérdés, mi lesz Nebojsa Vignjeviccsel. A szerb edző szerződése lejárt Újpesten, ám mielőtt hazautazott vakációra, úgy nyilatkozott, ne aggódjon senki, a felkészülés első napján is ő nyomja le a Megyeri úti öltöző kilincsét, s ő tartja az edzést. A szakember jövőjével kapcsolatban egyelőre nincs konkrétum.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL
Érkezők:
Távozott/távozhat: Simon Ligot (belga, Standard Liege – Belgium, kölcsönből vissza), Pierre-Yves Ngawa (belga, Standard Liege – Belgium, kölcsönből vissza), Nikolas Prosemans (belga,?)
Kiszemeltek: Balázs Benjámin (Kaposvári Rákóczi), Lencse László (PAFC), Simon Attila (Paks)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik