Újpest: A Honvéd most jobb, mint a Fradi – Balajcza

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.06. 19:39
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest kapusát, Balajcza Szabolcsot az ujpestfc.hu kérdezte a játékos jubileumáról, és a közelgő, Honvéd elleni rangadóról.

Balajcza Szabolcs a Ferencvárossal szemben 1–0-ra elbukott derbin játszotta a 350. élvonalbeli mérkőzését. A kapus elmondása szerint rengeteg mérkőzésre szívesen emlékszik, de az egyik valamelyest kiemelkedik a többi közül.

„Nehéz egy mérkőzést kiemelni – nyilatkozta az Újpest csapatkapitánya – Rengeteg jó emléket őrzök, akár száz, szívet melengető mérkőzést tudnék hosszas gondolkodás után felidézni. Az viszont biztos, hogy az elsők között szerepelne a 2010. szeptember 11-i 6–0-s, győztes derbink.”a Ferencvárossal szemben 1–0-ra elbukott derbin játszotta a 350. élvonalbeli mérkőzését. A kapus elmondása szerint rengeteg mérkőzésre szívesen emlékszik, de az egyik valamelyest kiemelkedik a többi közül.

„Nehéz egy mérkőzést kiemelni – nyilatkozta az Újpest csapatkapitánya – Rengeteg jó emléket őrzök, akár száz, szívet melengető mérkőzést tudnék hosszas gondolkodás után felidézni. Az viszont biztos, hogy az elsők között szerepelne a 2010. szeptember 11-i 6–0-s, győztes derbink.”

A 37 éves játékos elmondta, bízik benne, hogy a szombaton kilátogató szurkolók lelkesedése nem apad, és a további meccseikre is sokan lesznek kíváncsiak. A biztatás a következő fordulóban is jól jöhet, ugyanis az Újpest a Honvéddal találkozik.

„Véleményem szerint a Honvéd most jobb, mint a Fradi – mondta a kapus. – Davide Lanzafame és Eppel Márton különösen veszélyesek, ha nyerni szeretnénk, akkor nagyon oda kell rájuk figyelnünk.”

A lila-fehérek szombaton 18 órakor fogadják a Budapest Honvédot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik