Újpest: a belga játékos ismét edzésbe állt „második családjánál”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.01. 11:42
Csütörtöktől a csapattal edz Kylian Hazard, az NB I-ben hetedik helyen álló Újpest belga labdarúgója, aki a májusi Magyar Kupa-döntőn szenvedett térdsérülést.

„Azért jöttem vissza, hogy végre a csapattal edzhessek, és felvegyem a ritmust – idézi az ujpestfc.hu Kylian Hazard-t. – A térdem százszázalékosan meggyógyult, de ahhoz, hogy visszaszerezhessem azt, amit a sérülésem alatt elvesztettem, még sokat kell dolgoznom. Nagyon örülök, hogy újra Budapesten vagyok, és remélem, engem is mindenki örömmel fogad, mert az Újpest a második családom. Azt még pontosan nem tudom megjósolni, mikor tudok majd először meccsen játszani, de folyamatosan egyeztetek Nebojsa Vignjevics vezetőedzővel és a fizioterapeutákkal. Fontos, hogy ne kapkodjuk el a visszatérést, csak akkor vállaljam a mérkőzésterhelést, amikor már mindenki jónak látja.”

Kylian Hazard-t. – A térdem százszázalékosan meggyógyult, de ahhoz, hogy visszaszerezhessem azt, amit a sérülésem alatt elvesztettem, még sokat kell dolgoznom. Nagyon örülök, hogy újra Budapesten vagyok, és remélem, engem is mindenki örömmel fogad, mert az Újpest a második családom. Azt még pontosan nem tudom megjósolni, mikor tudok majd először meccsen játszani, de folyamatosan egyeztetek Nebojsa Vignjevics vezetőedzővel és a fizioterapeutákkal. Fontos, hogy ne kapkodjuk el a visszatérést, csak akkor vállaljam a mérkőzésterhelést, amikor már mindenki jónak látja.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik