A KÉPRE KATTINTVA GALÉRIA NYÍLIK (Fotó: Földi Imre)

Az első mérkőzésen, szombaton a Ferencváros Népligeti Sportcentrumában gól nélküli döntetlen született, a visszavágón pedig a szünetben még úgy tűnt, hogy az Újpest örülhet a végén, miután Téglás Béla első félidőben lőtt bombagóljával 1–0-ra vezetett.


Videó: CMG

A nagyszerű hangulatban, körülbelül 500 néző előtt rendezett meccsen főleg a többi korosztályból való játékosok, valamint szülők, barátok, barátnők alkották a közönséget, és a Bánka Kristóf Sportközpont lelátóján többségben voltak a hazaiaknak szurkoló nézők.

Így aztán vélhetően nem sokan ugrottak ki örömükben a bőrükből, amikor a második félidő első perceiben büntetőhöz jutott a vendégcsapat, és ugyan Tamás Olivér tizenegyesét Nyirati András elsőre még hárította, Tamás a kipattanót már nem hibázta el.


Videó: CMG

A mérkőzést a helyszínen tekintette meg Máté Csaba, az FTC felnőttcsapatának másodedzője, továbbá Sallói István, az újpestiek korábbi sportigazgatója, így mindketten a lelátóról láthatták, hogy a ráadásban egy újabb tizenegyest adott a Ferencvárosnak Berényi Tamás játékvezető, és miután ebből is gól született eldőlt, hogy az FTC kiemelt utánpótláscsapatai megőrizték élvonalbeli tagságukat.