Torghelle: Nem éreztük a veszélyt; Holender, az öltönyös gólkirály

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.21. 23:22
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Torghelle Sándor nyíltan beszélt az MTK kieséséhez vezető folyamatokról. A volt válogatott csatár Somogyi Zsoltnak a jó idénykezdés után a veszélyérzet hiányával, majd az öltözőben kialakuló állapotokkal is magyarázza a csapat NB I-es búcsúját.
Torghelle Sándor nyí
ltan beszélt az MTK kieséséhez vezető folyamatokról. A volt válogatott csatár Somogyi Zsoltnak a jó idénykezdés után a veszélyérzet hiányával, majd az öltözőben kialakuló állapotokkal is magyarázza a csapat NB I-es búcsúját.

Holender Filippel 16 gól távozik a Budapest Honvédtól. Az OTP Bank Liga társgólkirálya (aki sorozatban a harmadik kispesti első) Pietsch Tiborral nemcsak Kispestről és a mögöttünk hagyott évadról, hanem a hétvégi Magyar Kupa-döntőről is beszélgetett.

Dányi után Gáspár, avagy a győri kézisek után a soproni kosarasok élére is magyar edző került. A legutóbbi két Euroliga-sorozatban Euroliga final fourba jutó bajnokcsapat új mesterét Győri Ferenc faggatta, és az új mester arról is őszintén beszélt, hogy jövőre akár az eredményesség terhére fontos egy új, a magyar tehetségeket is bevető együttes kialakítása.

Momir Ilics abbahagyja, de nem távozik Veszprémből. A pályafutását lezáró szerb balátlövő persze éppen csúcstámadásban van, és Simon Józsefnek nemcsak a családjáról és a szerb válogatottról, a kézilabda-bajnokságban és a BL-ben rá váró feladatokról is beszélt.

És ha szerda, akkor ezúttal is Hajrá, foci! melléklet 4 oldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik