Tippmixtitkok kamrájában; NB II-es melléklet 4 oldalon

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2019.08.05. 22:08
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

• Egy oddszmesternek igencsak észnél kell lennie, nem véletlen, hogy kvalifikált, diplomás emberek döntik el, mennyit érjen pl. a Barcelona hazai győzelme. Bodnár Zalán lemerült a tippmixtitkok kamrájába, és igazi kulisszatitkokra bukkant a névtelen oddszmestertől, akinek a hozzátartozói sem tudhatják, hogy mivel is foglalkozik...• Egy oddszmesternek igencsak észnél kell lennie, nem véletlen, hogy kvalifikált, diplomás emberek döntik el, mennyit érjen pl. a Barcelona hazai győzelme. Bodnár Zalán lemerült a tippmixtitkok kamrájába, és igazi kulisszatitkokra bukkant a névtelen oddszmestertől, akinek a hozzátartozói sem tudhatják, hogy mivel is foglalkozik...

Már Zágrábban a Fradi. Az elutasított Honvéd-óvás után egyedüli magyarként az európai kupák selejtezőjének harmadik körét megérő bajnokcsapat mestere, Szerhij Rebrov úgy véli: játékosainak nem kell aggódniuk.

Dragan Alekszicset kár lenne irigyelni, a Szolnok kosarasainak mestere újratervez. Ha már a legjobbjait ezen a nyáron elveszítette, koncepcióváltásban gondolkoznak a Tisza partján, ahol már az is furcsa, hogy 2010 után először nem indul európai kupában a csapat.

Megnehezítette a vb-n a saját dolgát a férfi párbajtőrcsapat. Pircs Anikó utánajárt, hogy pontosan hogyan is juthatnak el Tokióba a világranglista 9. helyéről Siklósi Gergelyék, és az ukrán rivális frontembere, Bohdan Nikisin is elmondta a véleményét a magyarokról.

És ha kedd, akkor ezúttal NB II-es melléklet 4 oldalon, húsz csapattal, menetrenddel és a másodosztály történetének legérdekesebb sztorijaival.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik