Szombathely: Király cáfolja, hogy polgármesterjelölt lenne

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.14. 15:52
Király Gábor a saját honlapján megjelentetett rövid közleményben cáfolja, hogy indul az őszi, szombathelyi polgármester-választáson.

Mint arról mi is beszámoltunk, a 24.hu információ szerint a Fidesz a nemrég visszavonuló kapust kérte fel, hogy a párt színeiben induljon a szombathelyi polgármester-választáson.24.hu információ szerint a Fidesz a nemrég visszavonuló kapust kérte fel, hogy a párt színeiben induljon a szombathelyi polgármester-választáson.

Alább változtatás nélkül közöljük Király Gábor közleményét.

„26 évnyi profi labdarúgó karrier után jelenleg a szabadságomat töltöm, a visszavonulásom bejelentése óta nem adtam nyilatkozatot, interjút! Ez a közlemény is azért született, mert rólam megalapozatlan hír jelent meg számos hazai oldalon. Minden hiteles információ velem kapcsolatban a hivatalos oldalamon, a kiralygabor.eu-n érhető el! Kérem az adott médiumokat ne éljenek vissza a nevemmel, velem kapcsolatban ne hozzanak le légből kapott információkat!

Maradok továbbra is a sport elkötelezett híve!

Tisztelettel: Király Gábor” – olvasható a közleményben.

Szombathely: Király Gábor lehet a Fidesz polgármesterjelöltje - saj

Király Gábort kérte fel a Fidesz, hogy párt színeiben induljon a szombathelyi polgármester-választáson, értesült a 24.hu portál, amely szerint végleges döntés még egyik oldalról sem született. Király Gábor még nem döntött... (Fotó: Dömötör Csaba) A lap szombathelyi forrásból úgy értesült, februárban közvélemény-kutatást tartottak, hogy kiderítsék Puskás Tivadar jelenlegi polgármestert, Illés Károly alpolgármestert vagy a fiatal megyei főjegyzőt, Balázsy Pétert támogatnák-e többen a város választópolgárai közül.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik