Szoboszlai csak a jelennel foglalkozik; Huszti szervezete ennyit bírt

Vágólapra másolva!
2020.06.26. 22:43
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Szoboszlai Dominik szerint a bolgárok elleni pótselejtezőig még sok minden történhet. A Salzburggal szárnyaló középpályás tud a vele kapcsolatos átigazolási hírekről, de most jobban izgatja, hogy miként végez az osztrák bajnokságban, és hogy hány közé kerül Európa legjobb ifjú labdarúgói között. Smahulya Ádám interjúja..
Szoboszlai Dominik szerint a bolgárok elleni pótselejtezőig még sok minden történhet.
A Salzburggal szárnyaló középpályás tud a vele kapcsolatos átigazolási hírekről, de most jobban izgatja, hogy miként végez az osztrák bajnokságban, és hogy hány közé kerül Európa legjobb ifjú labdarúgói között. Smahulya Ádám interjúja..

Szombat estére eldől a második kieső hely és a bajnoki bronzérem sorsa. Minden, amit az OTP Bank Liga 33., azaz utolsó fordulójáról tudni érdemes – három oldalon. Benne a jövő Fradijáról is beszélő Orosz Pállal, és a pályafutását súlyos térdsérülése után befejező Huszti Szabolccsal készült interjúval.

Elmarad a női kézilabda BL final fourja, egy évvel eltolták a tenisz Davis-kupa és Fed-kupa döntőit. Avagy összefoglaló arról, hogy a sportvilág egyelőre nem képes kilábalni a koronavírus-járványból.

És ha szombat, akkor Hosszabbítás melléklet immár 8 oldalon – a Michael Jordan-sorozat első részével, Pietsch Tibor Juhász Roland-interjújával, és Vince Carter-portréval.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik