Szima Gábor vállalja a felelősséget; Benedek kisgyerekként sem félt

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2020.06.29. 22:39
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Az NB I-től búcsúzó Debrecen tulajdonosa, Szima Gábor is felelősnek érzi magát a kiesésért. A sportvezető Babják Bencének az edzőváltásokról, a balszerencséről és az NB II-ig vezető útról is részletesen mesélt, és még Kondás Elemér jövőjével kapcsolatban is határozottan állást foglalt. Más kérdés, ő marad-e a klub élén...
Az NB I-től búcsúzó Debrecen tulajdonosa, Szima Gábor is felelősnek érzi magát a kiesésért.
A sportvezető Babják Bencének az edzőváltásokról, a balszerencséről és az NB II-ig vezető útról is részletesen mesélt, és még Kondás Elemér jövőjével kapcsolatban is határozottan állást foglalt. Más kérdés, ő marad-e a klub élén...

Leandro még nem tud futball nélkül élni. A bajnok Ferencváros brazil származású magyar válogatott védője alacsonyabb osztályban folytatja – játékosként és edzőként, és azt is elmondta Borbola Bencének, hogy a Magyarországon és Cipruson nyert relikviáit hol tartja – Brazíliában.

Benedek Tibor már kisgyerekként sem félt semmitől. Lapunk állandó publicistája, a fiatalon elhunyt pólóslegenda ifjúkori jó barátja, Csurka Gergely nyolcrészes emléksorozatának első részében azt is elmeséli, Benedek miért nem fordult édesapja nyomdokain a színészet felé, miért hívták otthon Tibornak, és hogyan „edzett” a trolimegálló felé ballagva.

Szabó Szebasztián a pillangó után a gyorsra is nagy figyelmet fordít. A szerb és magyar színekben is Eb-dobogós úszó úgy véli, ami pillangón már tény, az hamarosan 100 gyorson is az lehet: tagja lesz a közvetlen világelitnek. Kovács Erika interjúja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik