Szihnyevics lelke megnyugodott; Berki kvótája a vállán múlik

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2019.09.03. 21:33
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Mikalaj Szihnyevics megtréfálná fehérorosz honfitársait. A Fradi légiósát igencsak megnyugtatta, hogy a DVTK ellen győztes gólt szerzett. Épp a válogatottjával készül, ugyanakkor lélekben már a CSZKA Moszkva elleni Európa-liga-meccsen jár, ahol az ellenfél edzői stábjában két honfitársa is dolgozik. Borbola Bence interjúja.
Mikalaj Szihnyevics megtréfálná fehérorosz honfitársait.
A Fradi légiósát igencsak megnyugtatta, hogy a DVTK ellen győztes gólt szerzett. Épp a válogatottjával készül, ugyanakkor lélekben már a CSZKA Moszkva elleni Európa-liga-meccsen jár, ahol az ellenfél edzői stábjában két honfitársa is dolgozik. Borbola Bence interjúja.

Holender Filip szerint nemcsak Szlovákia, hanem Montenegró ellen is száz százalékot kell nyújtani. A svájci Lugano válogatott csatára úgy érzi, a sorsdöntőnek ígérkező hétfői Eb-selejtező előtt senki sem szorul motivációra – még a Podgoricába kisebb-nagyobb sérülése miatt el sem utazó Nagy Ádám és Pátkai Máté sem.

Berki Krisztián nem indul a hétvégi szombathelyi tornász-vk-n. Az olimpiai kvalifikációs világbajnokság előtt egy hónappal aggodalomra ad okot, hogy a válla még mindig nem a régi, és az ezzel kapcsolatos aggályait London bajnoka Kovács Erikával is megosztotta.

Keller Ákos elmesélte, hogyan kötött ki Körmenden. A férfi kosárlabda-válogatott centere nem is titkolja, hogy elsősorban külföldi ajánlatokban gondolkodott, de eltelt a nyár, és ő mindenképpen csapatot akart magának. Győri Ferenc interjúja.

És ha szerda, akkor ezúttal is Hajrá, foci! melléklet 4 oldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik