Szerb válogatott védő az utolsó igazolás

Vágólapra másolva!
2010.02.18. 15:07
null
Tutorics és Berki Krisztián vezérigazgató
A tavasszal kölcsönjátékosként a Ferencváros labdarúgócsapatánál folytatja a pályafutását az egyszeres szerb válogatott Djordje Tutorics.

A Crvena zvezda 26 éves futballistája korábban a török Kocaelisporban is légióskodott. A 187 centiméter magas, középső védőként bevethető Tutorics fél évre került az Üllői útra.

„Azért jöttem a Ferencvároshoz, mert nagyon nagy klubnak ismerem, amely jelentős tradíciókkal és történelemmel büszkélkedhet. Fontos lépés ez a karrierem és a jövőm szempontjából. Hallottam a szurkolóink lelkesedéséről, a klub népszerűségét a Zvezdáéhoz hasonlítanám. Amikor kimondom, hogy Ferencváros, mindenki tudja, miről beszélek. Nagyon tetszik a stadion is, mert érezni rajta azt a hangulatot, amit ez a klub jelent. Bízom benne, hogy jól fogok játszani, és hamarosan a szurkolók is megszeretnek majd"  – nyilatkozta Tutorics az orvosi vizsgálatot követően.

Craig Short vezetőedző is elégedetten nyugtázta a 2007-ben egy alkalommal a szerb nemzeti csapatban is pályára lépő védő megszerzését: „Tutorics nagyon tapasztalt, válogatott játékos, és bízom benne, hogy erősíteni fogja a keretünket, javítva az így is remek védelmünket. Ő az utolsó igazolásunk jelen időszakban."

A Ferencvároshoz kapcsolódó hír még, hogy Kovács László, az MLSZ versenybizottságának elnöke nem hivatalos látogatáson szemrevételezte az Üllői úti stadion gyepszőnyegének állapotát, és meggyőződött arról, hogy a klubnak a szövetséghez írott levelében megfogalmazott problémák – amelyek miatt az FTC a február 23-ai Ligakupa-találkozó elhalasztását kérte – helytállóak. A Magyar Labdarúgó-szövetség péntek délutánra ígért végleges döntést a mérkőzés április 20-ra történő halasztását illetően (amelybe egyébként az Újpest és a Sport Tv is beleegyezett).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik