Soproni Liga: Sokan azt mondták, a Honvéd kiesik, erre tessék - Morales

Vágólapra másolva!
2010.05.22. 19:55
A Budapest Honvéd 2–0-ra legyőzte a Ferencvárost a Soproni Liga 30. (utolsó) fordulójában. A mérkőzés után a két vezetőedző a találkozót közvetítő Sport TV-nek értékelte a látottakat.

„Csalódott vagyok, de el kell ismernem, hogy a teljes mérkőzésen jobb volt a Honvéd. Igaz, öt játékos hiányzott közülünk különböző okokból. Ami a tizenegyest illeti, nem is vitás, jogos büntetőt ítélt meg ellenünk a játékvezető" – nyilatkozta Craig Short, aki utolsó alkalommal ült a Ferencváros kispadján. Az angol szakember megjegyezte, nagyon várja már, hogy hazatérve ismét találkozhasson lányaival, hiszen a kisebbiket már négy hónapja nem látta.Craig Short, aki utolsó alkalommal ült a Ferencváros kispadján. Az angol szakember megjegyezte, nagyon várja már, hogy hazatérve ismét találkozhasson lányaival, hiszen a kisebbiket már négy hónapja nem látta.

„Fantasztikus tavaszi idényt tudhatunk magunk mögött. Amikor ideérkeztem, sokan mondták, hogy a Honvéd ki fog esni, erre tessék, a nyolcadikak vagyunk. A Fradi elleni meccs nagyszerű lezárása volt a szezonnak, ráadásul legyőztük a zöld-fehéreket. Megérdemeltük a győzelmet, igaz, szerencse is kellett az első gólunkhoz. Egyébként nem az a lényeg, hogyan jön a gól, hanem az, hogy jöjjön" – értékelte a találkozót Massimo Morales, a Honvéd vezetőedzője.

Az olasz szakember a riporter kérdésére válaszolva elmondta, szívesen maradna a kispesti klubnál, azonban erről nem ő, hanem a tulajdonos dönt majd.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik