Slovan: Saláta hosszabbított, valószínű, nem igazol Magyarországra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.05. 08:56
null
Saláta hosszabbított a Slovannal
A Slovan Bratislava két évvel meghosszabbította Saláta Kornél szerződését – így nehezen elképzelhető, hogy a 40-szeres szlovák válogatott játékos még a télen Magyarországra szerződik.

 

A Slovan hivatalos honlapján jelentette be, hogy a klub stabilitása és a játékoskeret erősségének megtartása érdekében hosszabbított Salátával, valamint egyeztet további játékosokkal. Akik pedig nem ütik meg a szintet, távozhatnak.

„Elégedettek vagyunk a fejleményekkel, ahogy a csapat el tudja kezdeni a téli edzéseket. Elköszöntünk azoktól a futballistáktól, akik nem hozták a várt szintet a pályán. És nagyon örülünk annak, hogy hosszabbítottunk Saláta Kornéllal, akivel már tárgyaltunk az elmúlt hetekben” – mondta Ivan Vukomanovics, a csapat vezetőedzője.

Mint ismert, Saláta szerződése december 31-én lejárt, a Debrecen pedig bejelentkezett a magyar nemzetiségű, a felvidéki Garamkövesdről származó szlovák válogatott játékosért. Salátát állítása szerint több magyar klub is szerette volna megszerezni, de végül maradt a pozsonyiak csapatkapitánya.


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-NÉL

Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Barna Szabolcs (Nyíregyháza), Varga Kevin (Balmazújváros)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók: Ivan Bobko (ukrán, lejárt a szerződése), Róbert Vittek (szlovák, lejárt a szerződése)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:

Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik