PMFC: Vermessel nem tudtak megegyezni, Causic érkezhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.16. 17:50
Nem tudott megegyezni a Pécsi MFC-vel, így nem a baranyai NB I-es klubnál folytatja pályafutását Vermes Krisztián.

Győri János ügyvezető igazgató a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, hogy ismét a csapattal készül Andrej Causic. A 24 éves horvát játékos korábban már játszott a PMFC-nél, ám az elmúlt időszakot Szlovákiában, Dunaszerdahelyen töltötte. Causic az edzéseken meggyőzte a szakmai stábot, így jó esély van a szerződtetésére.Andrej Causic. A 24 éves horvát játékos korábban már játszott a PMFC-nél, ám az elmúlt időszakot Szlovákiában, Dunaszerdahelyen töltötte. Causic az edzéseken meggyőzte a szakmai stábot, így jó esély van a szerződtetésére.

Belső védőre azért is nagy szükség lehet, mert a korábban kiszemelt Vermes Krisztiánnal nem jutottak egyezségre, az elmúlt időszakban a klubnál készülő hátvéd már nincs is Pécsen. Távozott a klubtól a szintén tesztelt Sós Bence, a Debrecen labdarúgója is, nincs konkrétum viszont a horvát próbajátékos, Davor Bratic ügyében, sorsáról később dönthet a szakmai stáb.

Győri János elmondta, hogy érkezhetnek még próbajátékosok, mert a védekező középpályás és a csatár posztjára még keresik a megfelelő embereket.

Mint már beszámoltunk róla, a PMFC ma hivatalosan is bejelentette Fröhlich Roland szerződtetését. Fröhlich az előző idényben is a pécsieket erősítette, ám a szezon végén lejárt a szerződése, s úgy volt, hogy az újonc Dunaújvároshoz kerül, ám végül mégis visszatért Pécsre.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL
Érkezők: Fröhlich Roland (lejárt szerződés után újra aláírt), Heffler Norbert (Paksi FC, legutóbb Sopron), Holczer Ádám (Kozármisleny– kölcsönből vissza), Pölöskey Péter (DVSC – kölcsön után végleg),
Távozott/távozhat: Bailo Dávid (ZTE), Fodor Ferenc (Nyíregyháza), Koller Krisztián (Nyíregyháza), Pölöskey Péter (DVSC – kölcsönből vissza), Milan Perics (szerb, Videoton – kölcsönből vissza), Steer Bence (?), Városi Viktor (Haladás), Zsdrál Miroszláv (Kaposvár)
Kiszemeltek: Davor Bratic (horvát, Kastrioti – Albánia, próbajáték), Andrej Causic (horvát, DAC 1904 – Szlovákia), Lázok János (Paks), Simon Attila (Paks)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik