PMFC: Nem hiszem, hogy újat mutat a Paks - Lőrincz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.01. 17:42
Lőrincz Emil, a labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC vezetőedzője szerint nem szabad abból kiindulni, hogy a felkészülés alatt már legyőzték pénteki ellenfelüket, az MVM Paksot. A szakember szerint jól ismeri egymást a két gárda, és nem hiszi, hogy a Tolna megyeiek hazai pályán újat fognak mutatni.

„Az nem jelent semmit, hogy a felkészülés során megvertük a Paksot, ugyanis mindkét csapat a felkészülés más időszakában volt akkor. A két csapat és annak edzői jól ismeri a másikat, nagy meglepetés szerintem nem lesz. Az fog dönteni, hogy az adott szituációkban ki lesz hatékonyabb és pontosabb. Nekünk meg kell, hogy maradjon a stabil védekezésünk. Ami a lényeg, hogy törekszünk egy fegyelmezett és szervezett csapatvédekezésre, amiből a megszerzett labdákkal bátran kell futballoznunk előre. Ez egy általánosság, amit szeretnénk ha a játékosok maximálisan elsajátítanának” – nyilatkozta Lőrincz Emil a pmfc.hu-nak.Lőrincz Emil a pmfc.hu-nak.

„Az első bajnoki mérkőzésükön azt láttam, hogy próbálnak futballozni és ehhez elég sok előre fele veszélyes játékossal rendelkeznek. Ugyanakkor jól ismerjük őket és nem hiszem, hogy otthon újat fognak mutatni ilyen szempontból. Visszakanyarodva még az Újpest elleni mérkőzésükhöz, az megállapítható, hogy nem kis szerencséjük volt, tehát ezt már beszéltük, hogy a futballhoz szerencse is kell, ezen a meccsen nekik volt. Közhellyel élve a szerencse forgandó, reméljük holnap mellénk áll” – tette hozzá a szakember.

NB I, 2. FORDULÓ – PROGRAM, JÁTÉKVEZETŐK
Időpont Mérkőzés (Tv)
Játékvezető
Augusztus 2., péntek
19.00 MVM Paks–Pécsi MFC (Sport1) Andó-Szabó Sándor
Augusztus 3., szombat
16.30 Diósgyőri VTK–MTK Budapest (Sport1) Bognár Tamás
19.00 Kaposvári Rákóczi–KTE-Phoenix Mecano Erdős József
19.00 Haladás–Győri ETO FC (Sport1) Solymosi Péter
21.00 Puskás Akadémia FC–Újpest FC (M2) Farkas Ádám
Augusztus 4., vasárnap
16.30 Ferencváros–Videoton (Duna Tv) Kassai Viktor
18.30 Bp. Honvéd–Lombard Pápa (Sport2) Fábián Mihály
20.30 Debreceni VSC-Teva–Mezőkövesd-Zsóry (Sport2) Vad II István
TABELLAGÓLLÖVŐLISTA, JÁTÉKOSSTATISZTIKÁKMENETRENDEREDMÉNYEK

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik