Paks: Vayer megy, Tököli és Éger viszont marad

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.12. 10:34
Vayer Gábor „létszámfeletti” lett Pakson, a tolnaiak vezetőedzője, Horváth Ferenc nem számít a játékára. A támadó szabadon távozhat a Paksi FC-től, amely Éger Lászlóval és Tököli Attilával viszont hosszabbított.

„Éger Lászlóval és Tököli Attilával egy évet hosszabbítottunk, Vayer Gábor viszont nem nálunk folytatja pályafutását” – nyilatkozta Haraszti Zsolt ügyvezető, így már csak azt kellett kideríteni, hogy a paksi szurkolók egyik legnagyobb kedvencének számító „Vajas” miként fogadta a hírt.Haraszti Zsolt ügyvezető, így már csak azt kellett kideríteni, hogy a paksi szurkolók egyik legnagyobb kedvencének számító „Vajas” miként fogadta a hírt.

„Szerettem volna még egy évet Pakson futballozni, aztán a klubtól visszavonulni, az élet azonban mást hozott – mondta a ballábas szélső a Nemzeti Sportnak. – Nem tagadom, meglepett, amikor azzal szembesültem, hogy már nem számítanak rám, ugyanis az edzéseken jó teljesítményt nyújtottam, és a felmérések is azt igazolták, hogy jó állapotban vagyok. Kényszerhelyzetbe kerültem, hiszen korábban megkeresett a Mezőkövesd, ám azt mondtam, szeretnék Pakson maradni… Most sérelemként élem meg a történteket, de sportemberként arra is emlékeznem kell, hogy mennyi mindent kaptam ettől a klubtól. Egy biztos: tiszta lelkiismerettel távozom, amit tudtam, megtettem a csapatért.”

Érkezők: Bohner Roland (Szolnoki MÁV FC – kölcsönből vissza), Csorba Szabolcs (Nyíregyháza), Cziráki Attila (Szigetszentmiklósi TK – kölcsönből vissza), Kecskés Tamás (Siófok), Molnár Péter (szlovákiai, Győri ETO), Nyári Tibor (Siófok), Nagy István (Szolnoki MÁV FC – kölcsönből vissza?), Simon Attila (Pécsi MFC, kölcsönből vissza), Tamási Gábor (Szolnoki MÁV FC – kölcsönből vissza), Tóth Dániel (Orosháza), Vári Barnabás (Szolnoki MÁV FC – kölcsönből vissza)
Távozik/távozhat: Kovács Attila (Kecskemét?), Bohner Roland (Szolnoki MÁV FC ?), Kiss Máté (?), Cziráki Attila (?), Németh Gábor (Vasas), Pintér Norbert (Balmazújváros), Sifter Tamás (Soproni VSE), Tamási Gábor (Szolnoki MÁV FC ?), Tóth Dániel (Balmazújváros), Zsók József (?), Vári Barnabás (Szolnoki MÁV FC?), Vayer Gábor (?), Juhász Dániel (MTK?)
Kiszemeltek: Hullám Attila (Kecskemét, próbajáték)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik