Paks: új motivációra várva – szerződést bontott a védő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.18. 10:20
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paksi FC közös megegyezéssel szerződést bontott védőjével, Vági Andrással – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

A 30 éves jobbhátvéd 2014-ben a DVTK-tól érkezett a csapathoz, majd másfél év elteltével kölcsönbe a Mezőkövesdhez került, ahonnan 2017 nyarán tért vissza. Az elmúlt öt évben 99 meccsen lépett pályára, 51-szer a Paksban, 48-szor a Mezőkövesdben. A legutóbbi idény nem ért jól véget a számára, belső térdszalagszakadása miatt nem játszhatott az elmúlt hónapokban – búcsúztatta játékosát a klub.

„Szép éveket töltöttem el Pakson, de most úgy éreztem, szükségem van a váltásra, úgymond »vérfrissítésre«, új motivációt keresek” – idézi a klubhonlap Vági Andrást.

„Szép éveket töltöttem el Pakson, de most úgy éreztem, szükségem van a váltásra, úgymond »vérfrissítésre«, új motivációt keresek” – idézi a klubhonlap Vági Andrást.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PAKSI FC-NÉL
Érkezők: Böde Dániel
(FTC), Holczer Ádám (FTC)
Kölcsönbe érkezők: –
Kölcsönből visszatérők: Borsos Vilmos (?, Budaörs SC), Bor Dávid (?, Soroksár SC), Fejős Áron (?, Budaörs SC), Horváth Péter (?, BFC Siófok), Jelena Richárd (?, Mosonmagyaróvári TE), Kelemen Dávid (?, Vasas FC), Simon Márk (Csákvár), Verpecz István (?, Balmazújváros)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók: Simon András (MTK Budapest), Vági András (?)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Kölcsönbe távozók: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Szabó Balázs (Budaörs)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik