Paks: új lelátókat nyitnak meg a tavaszi szezonra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.21. 21:15
Tovább folytatódik a labdarúgó NB I-ben szereplő Paksi FC stadionjának a rekonstrukciója. A klub a hivatalos oldalán ezúttal arról adott hírt, hogy a tavaszi szezontól igénybe vehetőek az elkészült fedett lelátók is.

„Az elmúlt évben átadásra került a vendégszektor, most pedig a B- és C-lelátókat vehetik birtokba szurkolóink. A stadionrekonstrukció során alapelv volt, hogy folyamatosan itthon tudjunk játszani, ezért ütemezetten zajlik a lelátók építése és átadása. A régi öltözőépületből átköltöztünk a B-lelátó alatt kialakított öltözőkbe és egyéb kiszolgáló helyiségekbe arra az időre, míg az A-épület kivitelezése zajlik, hiszen az idén annak is megkezdődött a bontása. Izgalmas időszak ez most számunkra, hiszen eddig a beruházás nem érintette érzékenyen a klub mindennapjait, a játékosok életét, de bízom benne, hogy hamar belerázódunk az új helyzetbe” – mondta a Paksi FC ügyvezetője, Balog Judit. „Az elmúlt évben átadásra került a vendégszektor, most pedig a B- és C-lelátókat vehetik birtokba szurkolóink. A stadionrekonstrukció során alapelv volt, hogy folyamatosan itthon tudjunk játszani, ezért ütemezetten zajlik a lelátók építése és átadása. A régi öltözőépületből átköltöztünk a B-lelátó alatt kialakított öltözőkbe és egyéb kiszolgáló helyiségekbe arra az időre, míg az A-épület kivitelezése zajlik, hiszen az idén annak is megkezdődött a bontása. Izgalmas időszak ez most számunkra, hiszen eddig a beruházás nem érintette érzékenyen a klub mindennapjait, a játékosok életét, de bízom benne, hogy hamar belerázódunk az új helyzetbe” – mondta a Paksi FC ügyvezetője, Balog Judit.

A mostani átadással már a stadion három oldala tekinthető késznek, de a munkálatok itt nem állnak meg. 2019-ben a hátramaradt fő lelátórész kerül kialakításra, ami a tervek szerint három szintes lesz. Amíg azonban nem épül fel a nyugati hosszú oldal, a most átadott, szemközti B-lelátó alatt kerül ideiglenes kialakításra a VIP- és sajtószekció, valamint az öltözők is.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik