Paks: több változás lehet, a rutinos exfradista védő távozhat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.07. 07:34
Nem kérdés, a labdarúgó NB I-ben szereplő Paks számára remek kiindulási alapot jelent a folytatásra. Haraszti Zsolt szerint arra tavasszal kapnak választ, hogy az együttes erőn felül vagy pedig a valós tudása szerint teljesített. A klub ügyvezetője a várható változásokról beszélt a Nemzeti Sportnak.

A védő Kelemen Dávid és a támadóként bevethető Bajner Bálint idény közben került Paksra, jó felkészülést követően mindketten közelebb kerülhetnek a kezdőcsapathoz, ráadásul térdszalagsérülését követően a jövő héttől már Szakály Dénes is bekapcsolódhat a közös munkába.Kelemen Dávid és a támadóként bevethető Bajner Bálint idény közben került Paksra, jó felkészülést követően mindketten közelebb kerülhetnek a kezdőcsapathoz, ráadásul térdszalagsérülését követően a jövő héttől már Szakály Dénes is bekapcsolódhat a közös munkába.

Mint beszámoltunk róla, nem zárható ki, hogy az ősszel kevés játéklehetőséghez jutó Fröhlich Roland elmegy (hat meccsen csak százhúsz perc jutott neki), a csatárt a Gyirmót, a Békéscsaba, a Vasas és a Mezőkövesd is átigazolná, de a kétszeres válogatott, a korábban a Ferencvárosban és az MTK-ban is játszó Rodenbücher István is távozhat, ha lesz érdeklődés iránta.

Szekszárdi Tamás kölcsönből visszatér Siófokról, a klub 36 esztendős legendája, az élvonalban kétszáz mérkőzésen szóhoz jutó Kiss Tamás viszont mostantól az NB III-as csapattal készül, egyben ott lesz pályaedző is, s minden esély megvan rá, hogy a következő bajnokságban már erőnléti edzőként csatlakozik Csertői Aurél stábjához.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PAKSI FC-NÉL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Szekszárdi Tamás (Siófok)
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:

Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Fröhlich Roland (Békéscsaba, Vasas, Gyirmót), Rodenbücher István, Vági András (Gyirmót)

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A SIÓFOKNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: –
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Gábor Péter
(Videoton), Kovács Dávid (Kubala Akadémia)
Távozók: Bozsó Antal, Banai Balázs, Hanzl Máté,
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Szekszárdi Tamás (Paks)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik