Paks: Sok futballista beszél, de nincs mögötte semmi - Hullám

Vágólapra másolva!
2013.08.07. 09:43
Hullám Attila, az MVM Paks labdarúgója a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elárulta, nem akar olyan labdarúgó lenni, aki szeret nagyokat mondani, miközben nincs mögötte semmi, ezért kizárólag a futballra és új klubja, a Paks jó szereplésére koncentrál.

„Nem szeretek sokat beszélni. Ahogy a közmondás is tartja: sok beszédnek sok az alja. Van elég olyan játékos, akik szeretnek beszélni, és nagyokat mondani, miközben nincs mögöttük semmi. Én nem akarok közéjük tartozni. Inkább nem mondok semmit, de bízom benne, hogy egyszer lesz mögöttem valami szép eredmény” – reagált a paksifc.hu kérdésére a magát szűkszavúnak jellemző Hullám.

A korábban többek között Szigetszentmiklóson, majd Kecskeméten is szereplő középpályás a nyáron követte edzőjét, Horváth Ferencet a Pakshoz, ahol a Pécs elleni, az NB I második fordulójában lejátszott mérkőzés első félidejében gólpasszal segítette három ponthoz csapatát, bár az érdemet a gólszerző Simon Attilának tulajdonítja.

„A nehezét ő (Simon Attila – a szerk.) csinálta meg, azt a beadást be kellett fejelni. Az, hogy odament a labda? Hál' Istennek így sikerült. Remélem máskor is oda fog esni a fejére, vagy a lábára” – mondta.

Hullám szerint igazságtalan lett volna, ha ponttal távoztak volna Paksról a 2–1-es vereséget szenvedő pécsiek, stabilnak érzi Horváth Ferenc együttesét. A beilleszkedéssel nincs problémája, hiszen több, a korosztályos válogatottakból ismerős társával futballozhat együtt Pakson. A hétvégi, Puskás Akadémia elleni találkozóra újabb három paksi pontot jósol.

„A Puskás Akadémiát hazai pályán meg kell vernünk. Ha ugyanazt a játékot tudjuk produkálni, mint a PMFC ellen, és a védekezésünk is ugyanolyan jó lesz, akkor nem lehet semmi probléma. Bízom az újabb sikerben.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik