Paks: nyíregyházi támadó érkezett próbajátékra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2013.07.01. 13:01
Csorba Szabolcs, a Nyíregyháza Spartacus labdarúgója a héten az NB I-es MVM Paksnál szerepel próbajátékon. Mivel a csatár szeretne az élvonalban játszani, a nyírségiek nem gördítenek akadályt a csatár távozása elé.

Az NB II-es klub honlapja számolt be róla, hogy a 21 esztendős Csorba csütörtökig lesz próbajátékon, utána derül ki, hogy a paksiak átigazolják-e, vagy visszatér Nyíregyházára. A támadó az előző szezonban 24 mérkőzésen tíz gólt szerzett az NB II Keleti csoportjában.

A Spartacus egyébként ma kezdi el a felkészülést, és amint arról már beszámoltunk, nyolc új játékos érkezett, valamint visszatért a kölcsönadott Kovács Ádám. A héten külföldi próbajátékosok is érkezhetnek, akik között olyanok is vannak, akik a fehérorosz és az ukrán élvonalban szerepeltek, illetve korosztályos válogatottat is várnak Ukrajnából. Az érvényes szerződéssel rendelkező Nikon Jevtics sorsa kérdéses, Lucsánszky Tamás vezetőedző a felkészülés során szeretné komolyabban tesztelni őt.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MVM PAKSI FC-NÉL
Érkezők: Bohner Roland (Szolnoki MÁV FC – kölcsönből vissza?), Cziráki Attila (Szigetszentmiklósi TK – kölcsönből vissza), Kecskés Tamás (Siófok), Molnár Péter (szlovákiai, Győri ETO), Nyári Tibor (Siófok), Nagy István (Szolnoki MÁV FC – kölcsönből vissza?), Simon Attila (Pécsi MFC, kölcsönből vissza), Tamási Gábor (Szolnoki MÁV FC – kölcsönből vissza?), Vári Barnabás (Szolnoki MÁV FC – kölcsönből vissza?)
Távozik/távozhat: Németh Gábor (Haladás vagy Ausztria?), Tököli Attila (?), Vayer Gábor (?)
Kiszemeltek: Csorba Szabolcs (Nyíregyháza), Egerszegi Tamás (Újpest FC)
Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek