Paks: „Nem volt kérdés, segítünk-e!” – összefogtak a játékosok

Vágólapra másolva!
2020.03.27. 09:38
null
Holczer Ádámék is segítettek (Fotó: Koncz György)
A Paksi FC futballistái is összefogtak a koronavírus ellen, és támogatást nyújtottak a frontvonalban harcolóknak – számolt be a klub honlapja. 

A paksi játékosok a folyamatosan gyarapodó csapatkasszájukat a nehéz helyzetre való tekintettel további összegekkel egészítették ki, majd az így összegyűlt több mint fél millió forintot a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány és a COVID-19-es betegeket kezelő infektológiai és intenzív osztály részére ajánlották fel – írja a paksifc.hu, amely a csapat kapusát, Holczer Ádámot is megszólaltatta a gesztus kapcsán.

„Nem volt kérdés, segítünk-e! A kezdetek óta figyelemmel kísérjük a történteket, és – mint valószínűleg mindenhol – köztünk, játékosok közt is ez most a meghatározó téma. Minden elismerésünk az orvosoknak és valamennyi egészségügyben dolgozónak, akik szüntelenül harcolnak a vírus ellen, az egészségünk érdekében. Egészen biztosra veszem, ha sokáig tart még a járvány, további felajánlásokat, gesztusokat gyakorlunk, hiszen fontos, hogy összefogjunk, és, aki csak teheti, különböző támogatásokkal segítse a koronavírus elleni küzdelmet” – fogalmazott a futballista.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik