Paks: lesznek visszatérők, Sajbán Mátét kivásárolták

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.07.06. 17:36
null
Sajbán Máté (elöl) a júniusi bajnoki hajárban két góllal és egy gólpasszal járult hozzá a bennmaradást kivívó Paksi FC teljesítményéhez (Fotó: Somogyi Hírlap/ Lang Róbert)
Mint arról már beszámoltunk, a Paksi FC hétfőn bejelentette az MTK-tól távozó Bognár István szerződtetését, ugyanakkor Haraszti Zsolt ügyvezetőtől megtudtuk, az eddig kölcsönben szereplő Sajbán Mátét is végleg megszerezték Mezőkövesdről.

 

„Sajbán Mátét a kölcsönszerződésben szereplő opciónak megfelelően kivásároltuk a mezőkövesdi szerződéséből. A keretet illető további változás Bognár István érkezése mellett, hogy több kölcsönadott játékos visszatér hozzánk” – nyilatkozta az NSO-nak Haraszti Zsolt, a Paksi FC ügyvezetője a télen érkező támadóról, aki 13 meccsen négy gólt és két gólpasszt jegyzett a tolnaiaknál.

A legutóbb Siófokon szereplő Kővári Róbert és a szlovén másodosztályú NK Naftának kölcsönadott Molnár Dominik így Pakson kezdheti meg a nyári felkészülést, viszont a Tiszakécskére kölcsönadott Simon Márkkal szakított a klub. Azt egyelőre nem tudni, milyen további változások lesznek még a keretben, viszont az már eldőlt, hogy a paksiak indítanak NB III-as második csapatot az új idényben.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PAKSI FC-NÉL
Érkezők: Bognár István (MTK), Sajbán Máté (Mezőkövesd – kölcsön után végleg)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Egerszegi Tamás (Diósgyőr, ?), Kővári Róbert (Siófok), Molnár Dominik (Nafta – Szlovénia)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek:
Távozók: Bor Dávid (Csíkszereda – Románia), Kesztyűs Barna (Bp. Honvéd – kölcsön után végleg), Simon Márk (szabadon igazolható – legutóbb Tiszakécske kölcsönben)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik