Paks: Jobban megy a játék az élcsapatok ellen – Hahn János

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.17. 12:09
A Ferencvárossal mérkőzik meg a Paksi FC a labdarúgó NB I 5. fordulójában. A találkozó előtt a vendégek támadója, Hahn János beszélt az esélyeikről a klub honlapjának.

Hahn János mérlege a Ferencváros ellen igencsak pozitív az utóbbi években: az elmúlt három szezon mindegyikében betalált a fővárosiak ellen. A fiatal támadó ráadásul ezekben az esetekben idegenben volt eredményes, és úgy véli, csapata az utóbbi időben valamiért az élcsapatok ellen tud igazán jó teljesítményt nyújtani.Hahn János mérlege a Ferencváros ellen igencsak pozitív az utóbbi években: az elmúlt három szezon mindegyikében betalált a fővárosiak ellen. A fiatal támadó ráadásul ezekben az esetekben idegenben volt eredményes, és úgy véli, csapata az utóbbi időben valamiért az élcsapatok ellen tud igazán jó teljesítményt nyújtani.

„Volt olyan találatom, ami döntetlent jelentett a Ferencváros ellen és olyan is, ami győzelmet – mondta Hahn. – Ezek mind szép emlékek, szeretek ugyanis a Groupama Arénában sok néző előtt, jó hangulatban pályára lépni, engem kifejezetten feldob. Ilyenkor igazán futballistának érzem magam.”

„A Vidi és a Fradi ellen is nagyon szervezettek vagyunk, a kontráink pedig veszélyesek. Valamiért jobban megy a játék az élcsapatok ellen, nem véletlen, hogy a zöld-fehérektől az elmúlt két évben nem szenvedtünk vereséget idegenben” – vélekedik a támadó.

A magabiztosság ellenére Hahn tisztában van a Paks esélyeivel, ahogy azzal is, hogy a korábbiaknál is nehezebb dolguk lesz a Fradi ellen.

„Nekünk nincs veszítenivalónk, hiszen az ellenfél a mérkőzés esélyese, bravúrra lenne szükségünk ahhoz, hogy három ponttal távozzunk Budapestről. Az idei Ferencváros a tavalyinál is erősebb, ezért is sajnálom, hogy korán kiesett az Európa-ligából. Gyors, lendületes játékosokkal rendelkezik, a védelme rendkívül magabiztos, nem véletlen, hogy kevés gólt kap. Szeretem azonban a kihívásokat, nagyon motiváltan várom a szombati mérkőzést. Szeretnék újra betalálni, de akkor sem leszek szomorú, ha valamelyik csapattársam góljával nyerünk” – mondta Hahn.

NB I, 2018–2019, 5. FORDULÓ
AUGUSZTUS 17., PÉNTEKHELYSZÍN
20.00: DVSC–MTK Budapest (Tv: M4 Sport)
Debrecen, Nagyerdei Stadion
AUGUSZTUS 18., SZOMBAT
17.00: Ferencváros–Paks (Tv: M4 Sport) Budapest, Groupama Aréna
19.30: Puskás Akadémia–Kisvárda
Felcsút, Pancho Aréna
19.30: Újpest–Mezőkövesd
Budapest, Szusza Ferenc Stadion
19.30: Budapest Honvéd–Mol Vidi (Tv: M4 Sport)
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
19.30: DVTK–Szombathelyi Haladás Miskolc, DVTK-stadion
TABELLA •GÓLLÖVŐLISTA

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik