Paks: „Az Eger ellen nehezebb lesz, mint a Honvéd ellen”

Vágólapra másolva!
2012.08.23. 11:57
A labdarúgó NB I-ben szereplő MVM Paks megbízott vezetőedzője, Máté Csaba a klub hivatalos honlapjának beszélt a hétvégi, Eger elleni hazai bajnoki mérkőzésről.

A paksi edző szerint nem lesz könnyű dolguk az Eger ellen, de gólt, gólokat szeretnének szerezni.

„Látva az eddigi találkozóikat, nagyon jó benyomást tettek rám. Szervezetten játszanak, nagyon szoros mérkőzéseket. Talán csak a Haladás ellen volt egy negyed órás rövidzárlatuk, amikor több gólt kaptak egymás után. Vezetésből veszítettek el mérkőzéseket, tehát, ők is úgy érezhetik, hogy több pont jár nekik, mint amit eddig megszereztek. Mindenképp nehéz meccsre számítok, egy, a védekezését remekül szervező csapat ellen. Nehéz feltörni őket, és így fontos szerephez jutnak majd a pontrúgások. De a kreativitás sem hiányozhat majd ahhoz, hogy gólt, gólokat tudjunk szerezni" – mondta Máté Csaba a paksifc.hu-nak.

A szakember szerint egyáltalán nem lehetnek biztosak a győzelemben, és szerinte nehezebb dolguk lesz, mint múlt héten a Honvéd ellen, amikor idegenben 3–3-as döntetlent játszottak.

„Manapság az NB I-ben senki sem mehet biztosra senkivel szemben sem. Ezt bizonyította a Honvéd elleni mérkőzésünk is. Akkor beszéltem is erről, hogy látok esélyt, akár a győzelemre is, annak ellenére, hogy vezették a tabellát. Szóval, óva intek mindenkit attól, hogy azt gondolja, ez majd valami könnyű mérkőzés lesz. Biztos vagyok benne, hogy sokkal nehezebb lesz, mint a Kispest elleni volt" – fejezte be Máté Csaba.

A tolnai klub honlapja a várható kezdőcsapatot is megadta, eszerint a Pokorni Péter – Heffler Tibor, Éger László, Zsók József, Csehi Tamás – Kulcsár Dávid, Fiola Attila, Sifter Tamás, Sipeki István – Kiss Tamás, Simon Attila összetételű csapat lép majd pályára paksi oldalon az Eger elleni, pénteken 17 órakor kezdődő találkozón.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik