Paks: a hazatérő légiós meggyőzte a stábot – tárgyalnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.22. 10:43
Korábban a Nemzeti Sport Online jelezte, hogy az előző szezonban még az MTK-ban futballozó Kelemen Dávid Paksra szerződhet. A védő ezen a héten kapcsolódott be a munkába a tolnaiaknál, a Csertői Aurél vezette szakmai stáb elégedett vele, javasolják a szerződtetését.

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Kelemen Dávid hétfő óta készül Pakson. A szakmai stáb felmérte a védő erőnlétét, és mivel elégedettek voltak a tapasztaltakkal, javasolták a szerződtetését.

A tárgyalások már megkezdődtek és a 23 éves játékos addig is Csertői Aurél együttesével készül.

Kelemen nyáron szerződött az MTK-tól a Hapoel Tel-Avivhoz, de mivel nem számítottak rá, szerződést bontott az izraeli klubbal.

JÁTÉKOSMOZGÁS A PAKSI FC-NÉL

Érkezők: Bajner Bálint (szabadon igazolható, legutóbb Notts County – Anglia), Fröhlich Roland (PMFC), Kővári Róbert (PMFC), Papp Kristóf (Gyirmót), Péter Antal (FTC – legutóbb Soroksár, kölcsönben; szabadon igazolhatóként), Szakály Dénes (PAFC), Székely György (Újbuda)
Kölcsönbe érkezők: Asztalos Dávid (MTK), Koltai Tamás (Videoton)

Kölcsönből visszatérők: Csoknyai Balázs (Bölcske)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:Kelemen Dávid (szabadon igazolható, legutóbb Hapoel Tel-Aviv – Izrael)

Távozók: Haraszti Zsolt (FTC), Könyves Norbert (Vasas), Máté Roland (FTC, kapusedző lesz), Nagy István (Szolnok, kölcsön után végleg), Simon András (Gyirmót, szabadon igazolhatóként), Tamási Zsolt (Mezőkövesd), Tóth Dániel (szolnoki kölcsön után Kozármisleny)

Kölcsönbe távozók: Szekszárdi Tamás (Siófok)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Szemerédi Norbert (Bp. Honvéd)

Távozhatnak:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik