PAFC: szerződést hosszabbítottak Nagy Zsolttal

Vágólapra másolva!
2019.11.05. 16:40
null
Nagy Zsolt 2022-ig hosszabbított a Puskás Akadémiával (Fotó: pfla.hu)
A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Puskás Akadémia a hivatalos honlapján közölte, hogy 2022 nyaráig meghosszabbította Nagy Zsolt szerződését.

 

A 26 éves védő egyhamar biztos nem felejti el a hétfői napot: Marco Rossi szövetségi kapitány válogatott meghívót küldött neki, emellett pedig klubja, a Puskás Akadémia két évvel meghosszabbította jövő nyáron lejáró szerződését.

„Jobban nem is alakulhattak volna a dolgok. Most hosszabbítottam meg a szerződésemet, ami önmagában is remek dolog, ráadásul éppen ma hirdette ki a keretet a szövetségi kapitány, így aztán dupla öröm ért. Rendkívül jó érzés volt, hogy aláírhattam; már nagyon hosszú ideje itt vagyok, így természetesen boldogan kanyarítottam oda a nevem a kontraktusra, amely így két évvel hosszabbodott meg. Az, hogy a klubnál úgy látják, jól teljesítek, még további lökést ad számomra. Ami a válogatott meghívót illeti, még most is eksztázisban vagyok, egyszerűen leírhatatlan érzés – remélem, Uruguay és Wales ellen is győztesen hagyjuk el a pályát. Bevallom férfiasan, amikor megtudtam, majdnem elsírtam magam, a feleségem nem is bírta ki örömkönnyek nélkül, amikor közöltem velea jó hírt. Természetesen mind a szerződésem meghosszabbításában, mind a válogatott meghívóban nagy szerepe van a társaimnak is, hiszen ha a csapatnak jól megy, az pozitívan hat az én teljesítményemre is” – fogalmazott a PAFC honlapjának Nagy Zsolt.

A Puskás Akadémia saját nevelésű játékosa minden bajnoki mérkőzésen pályára lépett eddig az idényben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik