PAFC: szerződést hosszabbított a felcsútiak kapusa

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.09. 16:43
Két évvel meghosszabbította a szerződését az NB I-es Puskás Akadémia labdarúgócsapatával Hegedüs Lajos, a felcsúti klub kapusa – adta hírül az egyesület hivatalos honlapja.

A 31 esztendős, 192 centiméter magas játékos 2016 augusztusában az MTK-tól érkezett a Puskás Akadémiához, melynek színeiben azóta az NB II-ben 31, az első osztályban 42, míg a Magyar Kupában kilenc mérkőzésen lépett pályára. A felcsútiakkal másodosztályú bajnok és MK-ezüstérmes lett. Szerződése idén júniusban járt volna le.

„Nagyon örülök, hogy újabb két évig a Puskás Akadémia FC mezét viselhetem. Pozitív érzéseimet most kissé beárnyékolja, hogy nem úgy teljesítünk, ahogyan szeretnénk, de biztos vagyok benne, hogy kilábalunk a hullámvölgyből, és sikerül bent maradnunk. Reméljük, a következő két szezonunk legalább olyan sikeres lesz, mint az előző volt – ezért én személyesen is mindent megteszek majd. Két évre írtam alá, ám kapusként egyáltalán nem számítok öregnek, van még bennem jó pár esztendő, s ha jól teljesítek, a további hosszabbítás is lehetséges” – idézi Hegedüst a pfla.hu.

A rutinos futballista a jelenlegi idényben 12 NB I-es mérkőzésen 22 gólt kapott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik