PAFC: Az a szerencsés, ha több a magyar játékos a kezdőben – Komjáti

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.12. 18:33
Mint beszámoltunk róla, Komjáti András lett a labdarúgó NB I-be feljutó Puskás Akadémia FC klubigazgatója. A szakember új pozíciójában bemutatkozó interjújában elmondta: szerinte az a szerencsés, ha a kezdőcsapatban több a magyar játékos, mint a légiós.

A játékosként a Vasassal bajnoki címet szerző Komjáti már hét éve dolgozik a felcsúti klubnál, így akkor is ott volt, amikor a gárda búcsúzott az első osztálytól. Szerinte ennek egyik oka az volt, hogy a légiósok nem tették annyira oda magukat a bajnoki hajrában, mint az elvárható lett volna.a légiósok nem tették annyira oda magukat a bajnoki hajrában, mint az elvárható lett volna.

A PAFC hivatalos honlapjának adott videointerjúban a szakember a csapat vezetőedzőjével, Pintér Attilával való kapcsolatára is kitért.

Komjáti az új igazolásokról egyelőre nem tudott konkrét információkkal szolgálni.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PUSKÁS AKADÉMIA FC-NÉL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Braniszlav Danilovics (szerb, Debreceni VSC), Stipe Bacelic-Grgic (horvát, Mezőkövesd), Dmitro Ljopa (ukrán, NK Osijek – horvát, ?), Lipcsei Ádám (Csákvár), Makrai Gábor (Diósgyőr, ?), Mészáros Dávid (Csákvár, ?), Branko Pauljevics (szerb, Mezőkövesd, ?), Sallai Roland (Palermo – Olaszország, ?), Vaszicsku Gergő (Budafok), Zima Ádám (Dorog)
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Fazakas Géza (Sopron), Holman Dávid (Debreceni VSC), Djordje Kamber (szerb, Bp. Honvéd), Sós Bence (Debreceni VSC, legutóbb kölcsönben Mezőkövesd), Windecker József (Újpest)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:
Braniszlav Danilovics (DVSC?), Pekár László (DVSC, DVTK, Haladás, Paks, Vasas), Óvári Zsolt (DVSC?)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik