Nyíregyháza: Szécsi sérülése súlyosabb, mint hitték

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.18. 20:11
Egy tüzetesebb orvosi vizsgálat megállapította, hogy súlyosabb a sérülése Szécsi Márknak, mint azt elsőre hitték. Az élvonalbeli Nyíregyháza labdarúgójának beszakadt a hasizma, és a klub honlapjának beszámolója szerint tíz napot kell kihagynia.

Az első hírek még arról szóltak, hogy csak húzódásról van szó, és csupán a hétvégi, Győri ETO elleni bajnokin kétséges a játéka.Az első hírek még arról szóltak, hogy csak húzódásról van szó, és csupán a hétvégi, Győri ETO elleni bajnokin kétséges a játéka.

„Sajnos beszakadt az egyik izom, így tíz napig pihennem kell – nyilatkozta a nyiregyhazaspartacus.hu oldalnak Szécsi. – Nem mozoghatok, de nem is nagyon tudok, mert komoly fájdalommal jár a felülés és a lábam felemelése is. Egy ártalmatlan szituációban letapadt a lábam fordulás közben, akkor sérültem meg. Jegeltük, kaptam rá most is injekciót, de nem tehetek mást, várnom kell.”

Az újonc nyíregyháziak Szécsi mellett szintén sérülés miatt rövid időn belül elveszítették Rezes Lászlót, Mohamadou Abdouramant és Zoran Kosticot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik