NS Panaszláda: miért nem olvasható a szám, a felirat az újpestiek mezén?

Vágólapra másolva!
2017.12.05. 08:58
Aktuális, sőt kényes ügy, érdekes – egy-egy tudósítás, rövid beszámoló kereteit szétfeszítő – felvetés, vélemény, vita, azaz minden olyan téma, amely foglalkoztatja a sportért rajongókat, bekerül a Nemzeti Sport nem napi rendszerességgel jelentkező rovatába. A válasz reményében mi minden kritikát, panaszt, észrevételt továbbítunk annak, akit illet.

Ezúttal az Újpest FC vezetőségét kerestük meg egy olyan jelenség miatt, amely sok szurkolót zavar olyankor, amikor egyáltalán lehetnek nézők az Újpest mérkőzésein: a csapat első számú mezén található aranyszínű számokat és betűket ugyanis a lelátóról szinte képtelenség kiolvasni, úgy beleolvadnak a lila és fehér sávokba.

„Klubunk folyamatosan igyekszik mindenféle újításban élen járni, törekszünk rá, hogy mindent javítsunk, fejlesszünk, modernizáljunk, amit a futball keretein belül lehetséges – tolmácsolja megkeresésünkre a klubvezetőség szavait Méhes Tamás, az Újpest FC kommunikációs vezetője. – Néha azonban sajnos belefutunk olyan hibákba, amelyeknek a kijavítására ugyanolyan energiákat mozgatunk meg, mint a reform kitalálása és megvalósítására. Többen is jelezték már, hogy zavaróak a legújabb mezen található feliratok, így már lépéseket is tettünk azért, hogy ez mielőbb változzon.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik