Edzőképzésen adott elő Gödöllőn és Debrecenben a legendás Roberto Baggio. Csillag Péter Ferihegytől követte végig a hazánkban egyébként előszeretettel vadászó olasz ikon hétfőjét…

Sztefan Scsepovics nem bánja, hogy az öccsére hallgatott. A Videoton legújabb gólvadásza a Sampdoria vagy a Celtic után sem érzi visszalépésnek a magyar NB I-et, de nem hiszi, hogy Markót befogja a góllövőlistán – Borbola Bence interjúja.

Ceausescu alatt egyáltalán nem adott például világbajnoki meccseket a román televízió – így aztán az élelmes székelyek antennával és televízióval kerestek jelet a Kárpátok tetején. Csillag Péter interjúja a téma avatott ismerőjével, Péter László szociológussal.

Bánhidi Ákos szerint ideje visszatérni a földre. Liu Shaolin Sándorék edző-menedzsere a pénteken kezdődő montreali vb előtt azt is elmesélte Kovács Erikának, hogy mi történt a pjongcsangi finálé előtt a magyar öltözőben…

Ha pedig kedd, akkor Kihívás melléklet 4 oldalon a várandós kismamák sportjával, a szaltózó keresztapával és az elmaradhatatlan Pufisarokkal.