Háromoldalas összeállítás a Mol Vidi fantasztikus keddi BL-továbbjutásáról. Juhász Roland, Marko Nikolics és Kovácsik Ádám a Malmö kiveréséről, korábbi AEK-játékosok, Esterházy Márton és Tőzsér Dániel a görögök elleni párharcról.

Vadócz Krisztiánnak egyelőre esze ágában sincs elmennie Kispestről. A távozásával kapcsolatos pletykákra csak annyit mondott: a Vidi és a Debrecen ellen készül. És Bodnár Zalánnak azt is elmondta, hogy a többi honvédossal ellentétben ő nem játszott még Marco Rossi keze alatt, de nem lenne ellenére, ha a válogatottban sikerülne…

Keller Ákos a francia Pau-Orthez csapatába szerződött. Az Alba Fehérvár válogatott centere minimum tizenöt perceket kap új együttesében, és tudja, hogy már jóval korábban meg kellett volna húznia ezt a lépést. Fazekas Zoltán interjúja.

Milák Kristóf képes a világcsúcsra. És ezt el kell hinnünk Selmeci Attilának, aki a 200 pillangó Európa-bajnokában látja a nagyszerű jövőt. De Kovács Erika interjújában Darnyi Tamás, sőt Michael Phelps is szóba került…

• Ha pedig csütörtök, akkor Amerika melléklet 4 oldalon – az elhunyt chicagói szlovák legendával, az őrült tudóssal és a túlvilág bajnokával.