• Novothny Soma, az Újpest csatára szerint be kell látniuk: a kiesés ellen harcolnak. A Ferencváros elleni szerdai derbire készülő támadó ugyanakkor még véletlenül sem jelentené ki, hogy a listavezető a rangadó esélyese… Babják Bence interjúja.

A kedd az első tétmeccs napja az új Puskás Arénában. A Magyar Kupa elődöntőjének Honvéd–MTK párharca fejeződik be a nemzet stadionjában, míg a Mezőkövesd eltiltott edzője, Kuttor Attila nélkül Fehérváron lép pályára – mindkét csata nyílt, hiszen az első felvonás egyaránt  döntetlennel zárult.

Holender Filip egyelőre a svájci bajnokság további sorsára vár. A Lugano magyar válogatott légiósa arról is mesélt Pietsch Tibornak, hogy miként érezte magát, amikor csapattársai közül többről is hirtelen kiderült: korábban vagy éppen a teszt pillanatában fertőzöttek voltak az új koronavírussal.

Kiss Norbert hazatalált. A gyorsasági kamion kétszeres Európa-bajnoka hazai építésű, itthon felkészített MAN-versenykamionnal szeretne visszakapaszkodni a csúcsra. Tóth Anita interjúja.