Az MLSZ tájékoztatása szerint  új névszponzor támogatja Magyarország legjobb női csapatainak bajnokságát. A nyolc egyesület versengését a Jet-Sol Kft. után a SimplePay online fizetési rendszer és a Simple applikáció fejlesztője és üzemeltetője, az OTP Mobil Kft. karolta fel.

Örömmel tölt el minket, hogy az elkövetkező szezonban hazánk legjobb női focistáit támogathatjuk abban, hogy minél eredményesebbek lehessenek a felkészülés időszakában és a pályán egyaránt. Az elmúlt években látványos fejlődésnek lehettek szemtanúi a sportág rajongói, és úgy gondolom, hogy 2020 átütő év lehet az eredmények szempontjából is. Ezért még izgatottabban várjuk, hogy immár a Simple nevét viselő Női Liga pályára álljon – fogalmazott az OTP Mobil ügyvezető igazgatója, Benyó Péter.

A bajnokság rangját emeli az a tény, hogy egy széles körben ismert márka állt mellé. Az elmúlt években a női labdarúgás jelentős fejlődésen ment keresztül, egyre nagyobb figyelmet kap, a Simple szerepvállalása is erre bizonyíték” – mondta Török Gábor, az MLSZ elnökségének tagja és női bizottságának elnöke.