Női MK: nem az MTK lesz a Fradi ellenfele a döntőben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.19. 20:30
A címvédő Ferencváros, valamint az ETO FC Győr jutott be a női labdarúgó Magyar Kupa 2016–2017-es kiírásának döntőjébe. A Fradi a szombathelyi Viktóriát, míg a Rába-parti együttes az MTK-t győzte le 2–0-ra.

A lendületesen kezdő győriek Németh Loretta remekül eltalált, pontos lövésével már a 15. percben megszerezték a vezetést az MTK ellen. A fővárosiak a folytatásban nem tudtak újítani, a támadójátékuk csalódást keltett, helyzetekig is alig-alig jutottak el. A kék-fehérek sorsa az 57. percben pecsételődött meg végleg, amikor a leshatárról induló Süle Dóra okosan átemelte a vendégek kapusát.győriek Németh Loretta remekül eltalált, pontos lövésével már a 15. percben megszerezték a vezetést az MTK ellen. A fővárosiak a folytatásban nem tudtak újítani, a támadójátékuk csalódást keltett, helyzetekig is alig-alig jutottak el. A kék-fehérek sorsa az 57. percben pecsételődött meg végleg, amikor a leshatárról induló Süle Dóra okosan átemelte a vendégek kapusát.

A másik ágon a címvédő Ferencváros hasonló különbséggel győzte le a Viktóriát. A Fradi az első félidőben Szladjana Bulatovics találatával került előnybe, majd a hosszabbításban Ebere Orji állította be a végeredményt.

A döntőre április 19-én, szerdán az Új Hidegkuti Nándor Stadionban kerül sor.

NŐI MAGYAR KUPA, ELŐDÖNTŐ
ETO FC Győr–MTK 2–0
(Németh L. 15., Süle 57.)
Ferencváros–Viktória FC Szombathely 2–0
(Bulatovics 35., Orji 93.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik