Női foci: „Nincs okom váltani” – hosszabbított az FTC kapitánya

Vágólapra másolva!
2020.07.15. 15:27
null
Mosdóczi Evelin (jobbra) marad a Ferencvárosnál (Fotó: Micheller Szilvia, archív)
Mosdóczi Evelin szerződést hosszabbított a magyar bajnoki címvédő Ferencváros női labdarúgócsapatával – jelentette be a zöld-fehér klub a hivatalos honlapján.


Az FTC magyar válogatott játékosai közül Kocsán Petra és Diószegi Fanni az MTK-ba igazolt, Samu Anna ugyancsak elhagyta az együttest, Mosdóczi Evelin csapatkapitány azonban marad, vele sikerült megállapodni az elmúlt idény végén lejáró szerződésének meghosszabbításáról.

Kiváló csapatunk van, szakmailag és emberileg is remek közösséget alkotunk – idézi Mosdóczit a fradi.hu. – Megtiszteltetés csapatkapitányként szolgálni egy ilyen klubot, ráadásul sikerrel vívtuk meg a BL-kvalifikációs párharcot is, így újra megpróbálhatjuk kiharcolni a hőn áhított főtáblára kerülést a Bajnokok Ligájában, ami szintén remek kihívás és nagy álom. Jól érzem magam, ráadásul itthon a Fradi a csúcs. Magyarország legjobb csapatában játszom, így bátran kijelenthetem: nincs semmi okom a váltásra!”

A 25 éves játékos 2010 óta eddig 173 NB I-es mérkőzésen lépett pályára az FTC-ben, és 73 gólt szerzett. Három bajnoki címet és öt Magyar Kupát nyert a csapattal, amely ezen a nyáron már szerződtette a 75-szörös portugál válogatott Vanessa Marquest, valamint a svéd bajnok kanadai kapust, Chandra Bednart.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik