Diószegi Fanni ismét az MTK játékosa lett (Fotó: Földi Imre)

 

A 23 éves játékos legutóbb az FTC-nél játszott, ám néhány napja a közösségi oldalán jelentette be, hogy a klub nem hosszabbította meg a szerződését. Diószegi Fanni nem sokáig maradt csapat nélkül, az MTK Budapest ugyanis kedden arról adott játékoztatást, hogy megállapodott a támadóval, aki így visszatér a kék-fehérekhez.

Miután nyilvánvalóvá vált, hogy új csapatban folytatom, több NB I-es csapattól is megkerestek. Az MTK mellett még egy komoly érdeklődő volt, de nagyon örülök, hogy ismét magamra húzhatom a kék-fehér mezt. Tetszettek a klub vezetői által felvázolt célok, de döntésemben komoly szerepet játszott Varga Attila vezetőedző személye is, aki nagyon pozitív benyomást tett rám a három júniusi mérkőzésen. A munkámat sem szerettem volna feladni, így mivel a fővárosban maradhatok, a kettő könnyen összeegyeztethető” – idézi az mtkhungaria.hu Diószegit.

Diószegi Fanni 2007-ben került az FTC-hez, a 2012–2013-as idényben bemutatkozott a zöld-fehérek felnőttcsapatában, majd 2014 nyarán az MTK-hoz igazolt. Az ott eltöltött két év után Németországba, a helyi másodosztályú 1. FC Saarbrückenhez szerződött, majd 2017 nyarán visszatért a Ferencvároshoz, melynek tagjaként két Magyar Kupát és egy bajnoki címet nyert. A fradi.hu nyilvántartása szerint összesen 55 NB I-es mérkőzésen lépett pályára az FTC-ben, ezeken 14 gólt szerzett.