Női foci: a korábbi gólkirálynő is elhagyta a Ferencvárost

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.11. 09:22
Kialakult a Ferencváros női labdarúgócsapatának kerete az őszi szezonra – adta hírül a klub hivatalos honlapja. A pályafutását befejező Bognár Enikő mellett Horváth Zsófia is visszavonult, Amela Krso és Szladjana Bulatovics eligazolt, míg Barti Luca kölcsönbe távozott.

Arról már beszámoltunk, hogy az FTC korábbi csapatkapitánya, a 22 éves Bognár Enikő befejezte pályafutását. Rajta kívül visszavonult a szintén kétszeres bajnok és négyszeres kupagyőztes Horváth Zsófia is, aki a jövőben egyetemi tanulmányaira koncentrál.a 22 éves Bognár Enikő befejezte pályafutását. Rajta kívül visszavonult a szintén kétszeres bajnok és négyszeres kupagyőztes Horváth Zsófia is, aki a jövőben egyetemi tanulmányaira koncentrál.

A bosnyák Amela Krso a ZF/NK Enima 2016 együttesében folytatja pályafutását, míg a Kókáról érkező korosztályos válogatott kapus, Barti Luca a következő fél évet Győrben tölti kölcsönben.

Távozott a Ferencvárostól az NB I 2015–2016-os kiírásában 30 találattal gólkirálynői címet szerző Szladjana Bulatovics is, aki a spanyol élvonalban legutóbb 13. helyen végző Albacetéhez szerződött.

„Jó embereket ismerhettem meg a Fradinál, Budapest mindig a második otthonom lesz. A lányok az első pillanattól kezdve befogadtak, és úgy tekintettem rájuk, mint a második családomra. Az első évem remekül sikerült, gólkirálynő lettem, ami nagyon sokat jelent nekem. Szép emlékekkel távozom. Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, a szurkolóinknak is, akik még idegenbe is elkísértek minket, és mindig támogatták a csapatot” – idézi a fradi.hu a 24 esztendős montenegrói támadót, aki az előző idényben 23 mérkőzésen 17 gólig jutott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik