Nem tudnak hibázni; Feljutottak!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.13. 22:58
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

Maradt a nyolc pont különbség a Fradi és a Vidi között, tovább zárkózott a Haladás, a Paks győzelmébe kerülhetett Kassaiék szarvashibája. A labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójáról hét oldalon: osztályzatok, nyilatkozatok, elemzések, edzői örömszavak és magyarázkodások.
Maradt a nyolc pont különbség a Fradi és a Vidi között, tovább zárkózott a Haladás, a Paks győzelmébe kerülhetett Kassaiék szarvashibája.
A labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójáról hét oldalon: osztályzatok, nyilatkozatok, elemzések, edzői örömszavak és magyarázkodások.

Aludni sem tudott az elődöntő után, de bízik az Euroliga-bronzéremben. A soproni kosarasok spanyol válogatottja, Queralt Casas elmondta Fazekas Zoltánnak, hogy mekkora keserűség kikapni a „világválogatottól”, és hogy miért fog örülni mégis a harmadik helynek.

Feljutottak! Szűcs András a magyar női jégkorong még mindig kissé valószínűtlen, világraszóló diadaláról, a megnyert divízió 1/A-vb-ről.

Már csak egy hét a budapesti asztalitenisz-vb rajtjáig. Ecseki Nándor Szűcs Miklósnak elmondta, hogy hány ötödik kiemeltként olyan párost találtak társával, Szudi Ádámmal a nevezési listán, amelyet a nyolcaddöntőben verhetőnek tartanak…

És ha vasárnap, akkor ezúttal is Junior-melléklet 4 oldalon.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik